Az ONIK bemutatja:

III. 0r5zágos 1nfo P4intb4ll - 2009. április 17-19., Budapest, Csillebérc

Honnan indultunk, hova tartunk

Idén harmadjára rendezzük meg az Országos Info Paintball, melynek célja az ország - valamint idéntől remélhetőleg a határon túli - infós felsőoktatási hallgatóinak összehozása.

A 0. Országos Info Paintball Hajdúszoboszlón volt, a Debreceni Egyetem Informatikai Karán működő ONIK Öntevékeny Csoport rendezte, 2006. október 13-án, pénteken, a sportwIK&; keretén belül, akkor csak a debreceni infósoknak nyújtva egy egész napos lövöldözést.
A sikeres lebonyolítás után merült fel a leendő két főszervezőben a rendezvény kiszélesítése országos és - idéntől - határon túli infósokra (valamint hozzájuk kapcsolódóan pl: mérnökökre.).

A gondolatot tett követte és 2007. április 13-án (ismét péntek!) megrendezésre került az I. Országos Info Paintball. 110 egyetemista harcolt a vándorkupáért egész nap, mely végül az Eszterházy Károly Főiskola hallgatóihoz került, Egerbe.

Egy éven át tanyázott náluk, egészen 2008. április 25-27-éig, amikor a II. Országos Info Paintball-on az ELTE IK csapata elhódította.

Ez a kupa így most az ELTE IK HÖK irodájában pihen, várva a következő hajrát, ami április 17-19 között lesz, Budapesten a Csillebérci Ifjúsági Táborban... Gyertek el, mutassátok meg, hogy a Ti egyetemetek/főiskolátok a legjobb idén, hódítsátok el a vándorkupát és nem utolsósorban töltsetek el egy felejthetetlen hétvégét más, hasonló érdeklődésű hallgatókkal és oktatókkal!